Laddar om sidan
Produkten lades till i din kundvagn!
Produkten kunde EJ läggas i din kundvagn!
Stäng fönster
Autokaross i Floby AB utvecklar, producerar och säljer standardiserade påbyggnader med minimal miljöpåverkan avseende flak, skåp, kåpa, bilinredningar och tillbehör till lätta transportbilar.
  • English
  • Franska
  • Svenska
  • Deutsch

Lediga tjänster

Vi söker ny Ekonomichef, produktionsplanerare och fordonsmontörer

Om företaget

Autokaross i Floby AB utvecklar, producerar och säljer standardiserade påbyggnader med minimal miljöpåverkan avseende flak, skåp, kåpa, bilinredningar och tillbehör till lätta transportbilar.
Idag är Autokaross i Floby AB marknadens ledande leverantör av påbyggnader för lätta transportbilar. Vår verksamhet har sin bas i Floby med försäljning, administration, produktion och produktutveckling. Vi utför givetvis även montering och service av våra produkter, samt säljer reservdelar och komponenter. Vi har filialer i Södertälje och Vellinge där vi erbjuder försäljning, montering och service av vårt produktprogram

De senaste åren har företaget genom investeringar och ett målmedvetet rationaliseringsarbete uppnått en ökad omsättning och ett bra resultat. Investeringstakten är fortsatt offensiv. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede och ser positivt på framtiden där vi vill växa tillsammans med våra kunder.
      

Autokaross söker en affärsdriven Ekonomichef - placeringsort Floby

Vi söker dig som vill arbeta nära verksamheten och driva affärsutveckling utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Vi söker en engagerad erfaren ekonomichef som ingår i ledningsgruppen. Du kommer att ha ett brett ansvar inom ekonomi, redovisning och verksamhetsstyrning.  Din roll innebär också att fokusera på ekonomiprocesser, säkerställa redovisningen samt strategiskt arbeta med affärsutveckling –och uppföljning. Som ekonomichef rapporterar du till VD och ansvarar för att leda ett starkt team med kompetenta medarbetare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Friisberg & Partners International.
Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan och CV redan idag till m.karlsson@friisberg.se  dock senast den 21 maj 2018.
Läs mer:
https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-falkoping/Autokaross-i-Floby-AB/Ekonomichef/1565895


 

Produktionsplanerare - placeringsort Floby

Tjänsten innebär att du självständigt planerar hela produktionsprocessen i samråd med säljare,

produktionschef, arbetsledare, inköp, lager och beredare samt externa partners. Rollen kräver också att ha kundkontakter och planerar chassileveranser i samråd med kund.

I rollen ingår även att ta fram prognoser för verksamheten och hålla produktionsplanerna uppdaterade.

I samråd med produktionschef kommer du att delta i styrning och prioritering av produktionsresurserna. På Autokaross arbetar vi tvärfunktionellt och arbetet innebär mycket kontakt med övriga funktioner i företaget. 

Läs mer:
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Platsbanken/annonser/22588237

 

 

Fordonsmontörer till filialen i Södertälje

Du som söker ska tycka om att montera, vara händig och kreativ. Kunskaper inom El är meriterande. Du är driven och strukturerad och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du är van att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar, vilket ställer krav på att du kan arbeta självständigt, prioritera samt organisera i ditt arbete. Du är en positiv och ödmjuk person som alltid är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. För att trivas i rollen som fordonsmontör ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom industri och/eller verkstadsarbete. En god fysik är meriterande. Du är flexibel i arbetstider och arbetsuppgifter samt är noggrann i ditt arbete och arbetar gärna tillsammans med andra.

Läs mer:
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Platsbanken/annonser/22499110
 


Autokaross i Floby AB | Mail: info@autokaross.se | Floby - Södertälje - Vellinge
ISO 14001 SFK ISO 9001 SFK