Laddar om sidan
Produkten lades till i din kundvagn!
Produkten kunde EJ läggas i din kundvagn!
Stäng fönster
Autokaross i Floby AB utvecklar, producerar och säljer standardiserade påbyggnader med minimal miljöpåverkan avseende flak, skåp, kåpa, bilinredningar och tillbehör till lätta transportbilar.
  • English
  • Franska
  • Svenska
  • Deutsch

Skåp

Grundutförande
Design och konstruktionslösningar genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för bästa påbyggnadsvikt och därmed maximal lastförmåga.

Skåpunderrede i lättbyggnadsteknik av formade profiler i höghållfast och korrosionbeständig aluzinkplåt, sammanfogade i ett balksystem med mycket god bärighet. Skåpbotten av plywood med halkfri slitskyddsyta.

Tak, väggar och luckor tillverkade i lättviktsmaterial av förstärkt termoplast. Materialet har en slitstark och slagtålig yta som är återvinningsbar. Strömlinjeformat tak i transparant konstruktion ger ett invändigt ljusare skåp, vilket medför en rationell godshantering samt förbättrad arbetsergonomi med minimerad risk för isbildning på tak.      
Total tjocklek 30 mm.

Skåpbelysning monterad i skyddat läge innanför karm bak med timerfunktion och separat strömställare.

Förankringsskenor monterade i sidoväggar för säker lastförankring. Sparkskydd av aluzinkplåt uppdragna cirka 300mm invändigt på väggar och framstam.

Utvändiga aluminiumprofiler med fasade kanter i vitlackerat utförande samt formade hörn i ovankant. Konstruktionen är sammanfogad med limning för att uppnå maximal täthet mot vatteninträngning.

Luftväxlingsventil i vattenskyddat utförande placerad på framvägg.
Bakkarm i rostfritt stål med tryckande tätning. Dörrar bak  öppningsbara 270 grader, försedda med infällt rostfritt lås, alternativt topphängd lucka med skyddat gasfjädermontage i kombination med bakgavellyft.
Fri inlastningshöjd i lastöppning är samma som invändig skåpshöjd för såväl dörrar bak som lucka.

Tillval
Till ovanstående grundutförande finns ett flertal systemlösningar, vi erbjuder även sidodörr, vindavledare, lastförankringar m.m. 


Autokaross i Floby AB | Mail: info@autokaross.se | Floby - Södertälje - Vellinge
ISO 14001 SFK ISO 9001 SFK