Möt vår nya produktionschef!

  Emil Folkesson vår ekonomichef som nu också är produktionschef sen februari.

  Hur länge har du varit anställd?  
  Jag började min anställning i september 2018 i samband med 100-årsjubileet.

  Hur ser du på framtiden här på Autokaross? 
  Efter en lång tid av osäkerhet vilken grundat sig i flertalet ändringar i skatteregler, pågående pandemi, halvledarbristen och nu senast kriget i Ukraina så känns framtiden ändå ljus. Vi har mycket nytt på gång vilket känns kul.

  Autokaross kärnvärden består av ”Hållbarhet, Respekt, Engagemang, Kvalitét och Enkelhet” Vad tror du bidrar till att företagskulturen är så stark? 
  Det som historiskt kännetecknat Autokaross, och fortfarande gör, är att vi alltid håller högsta kvalité. Vi har medarbetare som jobbat större delen av sitt arbetsföra liv hos oss och som på så vis bidrar med hög kunskap och engagemang. Vi har även under de senaste åren lyckats jobba upp en bra Teamkänsla. Alla är med och diskuterar lösningar och samarbetet mellan avdelningarna fungerar bra. Alla vill hjälpa till där behoven finns.
   
  Hur är det att arbeta på Autokaross? 
  Det är väldigt bra! Vi har en bra teamkänsla och
  det finns möjlighet till varierande arbetsuppgifter om viljan finns.
   
  Vad kännetecknar dig som person?
  Jag försöker alltid vara öppen och ärlig. Eftersträvar alltid att göra uppgiften så effektivt som möjligt. Jag gillar inte att ha långa ”att-göra” listor som inte blir gjorda. Man ska alltid leverera i tid.

  Med på bilden är Karl Kringlund i produktion.