Detta är Autokaross


  Välkommen till Autokaross i Floby AB!

  Klicka på länken för att se filmen om vårt företag. https://www.youtube.com/watch?v=wujRVhOxbbk

  Vi utvecklar, tillverkar och säljer systemlösningar för lätta transportbilar i form av flak, skåp, kåpor och servicebilar.

  Verksamheten startade i Floby 1918 med tillverkning av trätofflor. Med trä som råmaterial började man under början på 30-talet tillverka hytter och flak på dåtidens bussar och lastbilar.

  Under 1930- och 40-talet koncentrerades verksamheten till karosseripåbyggnader och utvecklades till att omfatta allt från flak, hytter och timmerbilar till brandbilar. Kvaliten och säkerheten i produkterna var precis som idag mycket hög och ”Floby-hytten” blev ett välkänt begrepp under 1950- och 60-talet.

  Idag är Autokaross i Floby AB marknadens ledande leverantör av påbyggnader för lätta transportbilar. Vår verksamhet har sin bas i Floby med försäljning, administration, produktion och produktutveckling. Vi utför givetvis även montering och service av våra produkter, samt säljer reservdelar och komponenter från vårt huvudlager.

  Vi har avdelning i Södertälje där vi erbjuder försäljning, montering och service av vårt produktprogram.  Vi är certifierade för ISO 9001:2015 och miljö ISO 14001:2015. » Till Kvalitet / Miljö

  Affärsidé

  Autokaross i Floby AB förenklar yrkesproffsens vardag genom att utveckla, sälja, tillverka och montera hållbara påbyggnader till lätta transport- och arbetsfordon.​

  Vår vision

  Autokaross i Floby AB ska vara Skandinaviens mest eftertraktade och framgångsrika påbyggare av utrustning till lätta lastbilar och servicebilar​.

  Vår mission


  Autokaross i Floby AB erbjuder trygga, funktionella och hållbara påbyggnader till transport- och servicefordon​.